Cautare

732 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (3.16 secunde)
Viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea sustine ca sefii Bucurestiului practica un tip modern de jaf asupra oraselor din provincie. Din punctul de vedere al omului politic penelist, administratia locala din Romania este "cenusareasa" administratiei romanesti.
Putem vorbi de un dublu jaf in privinta psihozei aviare, iar responsabilii trebuie sa raspunda in fata legii", a mai spus Sarbu.
"Documentele din arhiva PCR au fost vandute pe bani grei, iar Tismaneanu s-a ocupat de acest jaf. A scos acte originale pentru ca informatiile costa", a afirmat Funar.
"In ultima vreme s-au facut cercetari si unele dintre ele duc la concluzia ca la Ministerul Culturii este jaf la drumul mare", a mai precizat senatorul adaugand ca nimeni de la Comisia de cultura nu isi poate asuma raspunderea pentru ceea ce face un ministru care, contactat de mai multe ori pentru a veni la Senat a refuzat sa vina si a trimis un adjunct care, in opinia sa, nu poate raspunde in locul ministrului.
Magistratii Tribunalului Constanta au finalizat cercetarea judecatoreasca a tulceanului prins in flagrant, in timpul unei tentative de jaf armat. La ultimul termen desfasurat ieri la instanta constanteana, avocatul tulceanului a cerut judecatorilor condamnarea clientului sau la o pedeapsa cu suspendare.
"Guvernul Tariceanu 2 a facut jaf in banul public", a spus Videanu. "Guvernul, nemaiputand fi un partener valabil pentru nimeni in societatea romaneasca, cred ca stoparea unei crize nu se poate face decat prin demisia Guvernului.
au fost subevaluate cu peste 20 miliarde lei vechi, cererea de dizolvare a societatii devenind astfel o tentativa de jaf in toata regula.
Liderul comunist sustine ca instigatorii au fost arestati si pusi sub acuzare pentru jaf, pentru ca au furat casele de bani din institutiile vandalizate.
Fosta guvernare a facut un jaf de neimaginat, iar proiectele lasate de liberali, un numar extrem de mare de astfel de proiecte, nu sunt deloc realiste.
In protocolul Coalitiei este prevazuta sarcina de a creste siguranta oamenilor, insa din pacate strada a fost scapata de sub control si am avut mai multe situatii de jaf armat.
Bomboana pe coliva este educatia sau lipsa de educatie si imoralitatea familiei sale, pusa pe jaf si imbogatire ilegala, pe seama statului.
Si nici vreo liota de baroneti milionari "de stanga" care sa-si apere cu dintii teritoriile cvasiautonome de jaf bugetar. Candidatura lui Miron Mitrea era moarta inca dinainte de a se depune (daca s-o mai depune).
Patru barbati mascati au intrat prin efractie ieri noapte in Institutul National de Cercetare Chimica si Petrochimica, unde au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din incinta.
Presedintele a mai declarat ca politicienii "au cumparat" tot timpul voturi dand legi de asistenta sociala, "de multe ori cand nu a trebuit", el sustinand ca "cel mai mare jaf" legat de venitul bugetului de stat s-a facut in perioada 2007-2008.
Numai sase vinovati pentru condamnarea la moarte a pensionarilor, pentru ignorarea educatiei, pentru terfelirea justitiei si a culturii, pentru banii furati cu acte in regula, pentru un jaf national, foarte transparent.
Constient ca nu va mai fi la guvernare multi ani de acum inainte, UDMR isi desavarseste astfel actul criminal de tradare impotriva tarii din ai carei bani traieste si din bugetul careia se imbogatesc liderii formatiunii (...) Romanilor li se iau acum nu numai padurile si pamanturile de sub picioare, dar si memoria si trecutul, in timp ce autoritatile statului stau cu mainile in san, supraveghind cel mai mare jaf national care s-a facut vreodata, jaful sufletului acestei tari", se arata intr-un comunicat remis redactiei.
Jaf! "Atunci, directia Somalia si piraterie profesionista cu sange adevarat si curve ieftine!" Nu ca la guvernare ca a trebuit sa le puna ministre, prefecte, deputate si toate cele...
Referitor la ministrii numiti in Cabinetul Ungureanu, secretarul general al PSD a precizat ca "avem un Guvern de beizadele, de lupi tineri care s-au infruptat din aceeasi prada obtinuta prin jaf si coruptie de haita portocalie".
Batalia politica si electorala din acest an este una in care, pentru a castiga in fata unei guvernari perfectionate in jaf si frauda, sovairile si tradarile, la orice nivel, nu sunt permise.
Pana acum, i-au tinut uniti avantajele guvernarii, transformate in jaf nemasurat.
google-analytics.com